Sportspreekuur

Al ruim 20 jaar organiseert Tom Eewold in het Clubhuis een gratis Sportspreekuur voor alle leden van AV Clytoneus. Dit spreekuur voorziet duidelijk in een behoefte gezien het feit dat enkele honderden leden er in deze twintig jaar gebruik van maakten.

De laatste jaren gebruikte Tom de EHBO-kamer om atleten te onderzoeken, steeds op voorspraak van hun trainer. Steeds vaker loopt Tom aan tegen de beperkte mogelijkheden die de EHBO-ruimte biedt om atleten te beoordelen. De ruimte is te klein, vaak volgepakt met allerlei dozen en biedt te weinig mogelijkheden voor een goed onderzoek.

Daarom heeft Tom besloten om de locatie van het Sportspreekuur te verplaatsen naar zijn eigen praktijk. Hier heeft hij de beschikking over meer onderzoekruimte, een loopband voor loopanalyse en een echoapparaat voor eventuele nadere diagnostiek.

De opzet van het Sportspreekuur blijft ongewijzigd.

  • gratis voor alle leden van AV Clytoneus
  • op voorspraak van de trainer.

Voor het goed verlopen van de aanmelding voor dit gratis Sportspreekuur is een aparte website www.sportspreekuur-woerden.nl gemaakt. Op deze website kunnen atleten zich zelf of via hun trainer aanmelden.