Evenementen

Knotwilgenloop
De Knotwilgenloop wordt jaarlijks op de laatste zaterdag van februari georganiseerd.  De loop bestaat uit een halve marathon en prestatielopen over 5, 10 en 15 km. Het parcours vertrekt vanaf de baan van Clytoneus en loopt via Kromwijk en het Linschoterbos tot Oudewater en weer terug naar de baan. Het is een mooi parcours met zijn vele honderden knotwilgen.

In 2019 gaat de Knotwilgenloop helaas niet door.

Singelloop
Langs de fraaie en boomrijke singels rondom Woerden wordt op een maandagavond begin juni jaarlijks een prestatieloop georganiseerd van 1, 2 of 3 ronden (respectievelijk 3, 6,5 of 10 km). Daarnaast is er een run speciaal voor de jeugd van 1500m. De start- en finishplaats van de Singelloop is op de van Kempensingel bij de lokatie van het Kalsbeekcollege.

In 2019 is de Singelloop op maandag 17 juni. 

Rondje Zegveld
In Zegveld kan er 5 of 10 kilometer gelopen worden door de polders van het Groene Hart. Daarnaast is het voor kinderen tot 12 jaar mogelijk om een ronde van 1,5 km door de dorpskern van Zegveld te lopen. De loop zal middels elektronische tijdswaarneming worden vastgelegd, waarbij de lopers na afloop dit online kunnen bekijken. Voor meer informatie over het evenement zie: www.rondjezegveld.nl

In 2019 is het Rondje Zegveld op 30 maart.

Triathlon Woerden
Op Tweede Pinksterdag is de Triathlon van Woerden. We hopen weer veel leden onder de deelnemers aan de start te zien. Voor meer informatie zie: http://www.triathlonwoerden.nl.

In 2019 is de Triathlon van Woerden op 10 juni 2019.


Start-tot-Finish
Deze activiteit heeft tot doel om nieuwe en onervaren triathleten te laten kennismaken met de triathlonsport en ze voor te bereiden om de 1/8e triathlon van Woerden te kunnen volbrengen.