Trainingen

Bij Clytoneus trainen we in verschillende groepen. Voor de meeste mensen is het prettig om bij één groep te trainen, maar mocht het zo uitkomen dan kun je in overleg met de trainer(s) in verschillende groepen trainen.

Er wordt in principe altijd getraind, met uitzondering van de officiële feestdagen. Voor de pupillen geldt voor de reguliere trainingen, dat tijdens de Woerdense schoolvakanties niet wordt getraind. Voor de Parktraining wordt verwezen naar het schema.

Gedurende het zomerseizoen doen teams van Clytoneus mee aan de wedstrijden van de regionale atletiekcompetitie voor pupillen en junioren. In het winterseizoen wordt deelgenomen aan crosswedstrijden. Deelname aan deze wedstrijden wordt gestimuleerd doordat de inschrijving door de vereniging wordt geregeld en betaald. Bij wedstrijden buiten Woerden wordt het vervoer geregeld met hulp van rijdende ouders. Vertrokken wordt vanaf de parkeerplaats bij de atletiekaccommodatie van Clytoneus. Je trainer kan je helpen aan verdere informatie over deelname aan wedstrijden.

Deelname aan indoorwedstrijden moeten atleten zelf regelen. Om te bevorderen dat pupillen kennismaken met indoorwedstrijden, wordt hun inschrijving door de vereniging geregeld en betaald.

Voor vragen over deelname aan wedstrijden kun je contact opnemen met wedstrijdadm@clytoneus.nl.