Vacaturebank

Als vereniging kunnen we niet bestaan zonder onze leden. En ook niet zonder actieve leden. Hoe meer actieve leden, des te lichter het werk voor allen! Voor algemene informatie kun je contact opnemen met info@clytoneus.nl. Momenteel zijn we vooral op zoek naar

  • Bestuursleden (algemeen bestuurslid).
  • Juryleden
  • Baanopbouwers
  • Kantinecoördinator

Hieronder treft u meer detailinformatie over enkele vacatures.

Bestuurslid

Het bestuur is op zoek naar enthousiaste bestuursleden met een of meerdere van de volgende aandachtsgebieden:

  • Atletiek
  • Faciliteiten
  • Wedstrijden en evenementen
  • Sportondersteuning

Juryleden

Clytoneus beschikt over prima juryleden. Toch komen we af en toe wat extra handen, ogen en oren tekort bij (jeugd)wedstrijden op onze eigen baan of bij regionale wedstrijden. Het is leuk en bevredigend om actief bij te dragen aan atletiekwedstrijden. Met een jurycursus leert u allerlei boeiende aspecten van de sport. Wilt u bijvoorbeeld weten waarom het meetlint bij het kogelstoten over de kogelsector heen wordt getrokken. Of, waar het witte vlak bij het verspringen voor dient bij de pupillen? Laat dan uw interesse aan ons weten.

Binnen Clytoneus streven wij erna om ieder jaar nieuwe juryleden te verwelkomen binnen het jurycorps. Ook dit kalenderjaar willen wij een jurycursus organiseren, zodat wij deze doelstelling kunnen halen. Een cursus gaat van start als voldoende mensen zich hiervoor opgeven (±12). Wanneer het jurykorps op peil blijft, hoeven wij niet iedere wedstrijd een beroep te doen op dezelfde mensen en kunnen wij ook bij de wedstrijden buiten Woerden voldoen aan onze verplichting om juryleden te leveren.

Heeft u vragen over de inhoud van een jurycursus of wilt u overleggen of een dergelijke cursus iets voor u is, schroom dan niet en zoek contact met  Francois Bakker, Jantjse Boersma of Egbert de Langen, jurycoördinatoren binnen Clytoneus (juco@clytoneus.nl).

Stagiaires

Voor diverse jeugdgroepen en activiteiten kunnen we regelmatig (maatschappelijke) stagiaires gebruiken. Graag melden bij Lennart Kleinjans (lennart.kleinjans@clytoneus.nl)

(Assistent)trainers Trimmers

Om de groeiende drukte binnen de trimgroepen op te vangen. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Aat Hendrikson.